Handel Med Fast Ejendom

Dét at købe hus er en stor beslutning, og processen med at købe huset og få gennemgået alle papirerne skal helst gå smidigt.

Dét at købe hus er en stor beslutning, og processen med at købe huset og få gennemgået alle papirerne skal helst gå smidigt. Men vigtigst af alt er det at sikre sig mod ”skjulte” overraskelser. Det gælder både fejl og mangler ved huset, tidligere miljøforurening på grunden, beslutninger i kommunen som vedrører om at den nye motorvej skal gå gennem din grund osv.

Som din advokat påtager jeg mig ansvaret for at gennemgå købsaftalen, gennemgå alle dokumenter, rådgive dig hvis der er overvejelser, forhandler pris, holde kontakten med banken, berigtige/godkende og tinglysning af handlen af din nye bolig.

Fast pris for gennemgang af handlen, berigtigelse og tinglysning er kr. 9.000 inkl. moms + tinglysningsafgift for en almindelig bolig.

Hvis der ikke medvirker ejendomsmægler, skal der derudover udarbejdes købsaftale, skøde, ligesom der skal udarbejdes dokumenter vedr. fortrydelsesret, ejerskifteforsikring m.v. og jeg tilbyder at udfærdige disse dokumenter. Prisen afhænger af omfanget og tidsforbruget.

Skal du sælge eller købe bolig og ønsker advokat på handlen m.v. så kontakt MHC Law for yderligere aftale.